TV udbyder Antal kanaler Min. pris 6 mnd.
Fullrate logo
Basis Pakke
19 kanaler
DKK 993,-DKK 99,- pr. måned
Mere info »
Fullrate logo
Plus Pakke
33 kanaler
DKK 1194,-DKK 199,- pr. måned
Mere info »
Telia logo
4More Pakken
28 kanaler
DKK 2100,-DKK 350,- pr. måned
Mere info »
Telia logo
4All Pakken
50 kanaler
DKK 2700,-DKK 450,- pr. måned
Mere info »
Yousee logo
Grundpakke, 26
26 kanaler
DKK 2432,-DKK 289,- pr. måned
Mere info »
Yousee logo
Grundpakke, 26+10
36 kanaler
DKK 2612,-DKK 469,- pr. måned
Mere info »
Yousee logo
Grundpakke, 26+20
46 kanaler
DKK 1964,-DKK 519,- pr. måned
Mere info »
Yousee logo
Grundpakke, 26+36
62 kanaler
DKK 2712,-DKK 569,- pr. måned
Mere info »
Canal Digital logo
Local Pakke
28 kanaler
DKK 2334,-DKK 389,- pr. måned
Mere info »
Canal Digital logo
Family Pakken
67 kanaler
DKK 2994,-DKK 499,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Lille TV-pakke
26 kanaler
DKK 1195,-DKK 239,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Favorit TV-pakke
31 kanaler
DKK 1584,-DKK 329,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Stor TV-pakke
54 kanaler
DKK 2304,-DKK 469,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Waoo Viasat Basis
22 kanaler
DKK 1794,-DKK 299,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Waoo Viasat Mellem
45 kanaler
DKK 2064,-DKK 439,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Waoo Viasat Sport
37 kanaler
DKK 2694,-DKK 499,- pr. måned
Mere info »
Waoo logo
Waoo Viasat Total
68 kanaler
DKK 3594,-DKK 599,- pr. måned
Mere info »TV udbydere i Danmark

TV udbydere i Danmark er et bredt begreb. Her på siden har vi valgt at gøre det håndgribeligt, og valgt at sammenligne de mest populære TV udbydere i Danmark. Dvs. vi sammenligner ikke små lokale TV udbydere, men kun de store landsdækkende.

Når du skal finde en TV udbyder er der flere ting du skal kigge på. Først og fremmest skal man jo finde de kanaler man ønsker, dernæst skal man se på prisen hos de TV udbydere der har de ønskede kanaler. Her har man mindsteprisen, som du kan se herover, det giver et hurtigt overblik over hvilke TV udbydere der er billigst i den første periode. Efter den første periode (typisk ½ – 1 år), kan der ved nogle udbydere være en prisstigning – det skal man naturligvis også være opmærksom på. For at finde ud af sådan noget, skal du klikke på den ønskede udbyder og finde informationen på deres hjemmeside.

Vælg TV udbyder ud fra dine modtagerforhold

Når du skal finde ud af hvilken TV udbyder du skal vælge, så er det en rigtig god idé at se på de modtagerforhold som er på den pågældende adresse, hvortil du ønsker at bestille en TV pakke. Er der dårlige dækningsforhold via almindelig antenne, så bør du IKKE vælge en TV udbyder som modtages via almindelig antenne – her bør du i stedet overveje mulighederne for kabel TV eller parabol TV. Hvis hverken kabel TV eller parabol TV er en mulighed, så kan du også vælge at se på dine antenneforhold, måske kan de forbedres. Har du i dag en gammel antenne på taget eller har du måske en billig indendørsantenne, så vil der helt klart være forbedringer at hente ift. at modtage et bedre digitalt signal.

Digital antenner til TV udbydere som modtages via DVB-T

Digital antenner fra danske Tertek til montering på flagstang, husmur, båd, campingvogn m.m.

Du kunne f.eks. montere en god udendørs antenne, som er gearet til nutidens antennesignal, som jo er digitalt – det kunne f.eks. være en flagstangsantenne fra danske Tertek®, som fås i en rød og hvid variant (kan også monteres andre steder end i toppen af flagstangen). Du skal sørge for, at din kommende digital antenne er beskyttet mod uønskede frekvenser fra det mobile 4G netværk, denne form beskyttelse går ofte under betegnelsen “LTE protected”. Læs meget mere om digital antenner, både indendørs og udendørs, her.

Priskrig blandt TV udbydere i Danmark

I Danmark hersker der priskrig blandt TV udbydere, og det er jo særligt gunstigt for dig som forbruger. Priskrig betyder jo, at der kæmpes om dig som kunde, hvor det i særlig grad er prisen der bruges som våben. Produktet er typisk det samme, uanset om du bestiller fra den ene eller anden udbyder – med det menes der, at TV3 er jo ikke anderledes blot fordi du bestiller kanalen hos én udbyder fremfor en anden.

Skift TV udbyder jævnligt

Netop pga. den verserende priskrig blandt TV udbydere, bør du jævnligt skifte TV udbyder. Det er sjældent særligt besværligt at skifte TV udbyder, særligt ikke, hvis du har alle modtagermuligheder tilgængelige på din adresse. En TV pakkes prisstruktur er ofte særlig favorable i starten af “leje-perioden”. Dvs. ofte ser man, at prisen for TV pakken stiger, når man har lejet den i 6 eller 12 måneder. Hvis du jævnligt skifter TV pakke, så kan du blive ved med at få TV pakker til “opstartspriser”.

Vi håber du finder en TV pakke der passer dig og din pengepung.